Käyttöehdot– Big Bertha Original FI
Ilmainen Toimitus - Alennuskoodilla ORIGINAL5 Ilmainen Toimitus - Alennuskoodilla ORIGINAL5

Käyttöehdot

LUE EHDOT HUOLELLISESTI ENNEN OSTOKSEN TEKEMISTÄ TÄLTÄ VERKKOSIVULTA

Oikeudelliset tiedot

Tämän sivuston sisältö tarjotaan ilmaiseksi vain tiedoksi. BIGBERTHAORIGINAL.FI pyrkii varmistamaan, että sivustolla olevat tiedot ovat sekä oikeita että tarkkoja. BIGBERTHAORIGINAL.FI, sen edustajat ja työntekijät eivät kuitenkaan ole vastuussa mistään tämän sisällön virheistä, laiminlyönneistä tai epätarkkuuksista.
Näissä ehdoissa "yhtiöllä" tarkoitetaan GHS RETAIL -yhtiötä, jonka kauppanimi on BIGBERTHAORIGINAL.FI. Y-tunnus: 07902762 (rekisteröity Englannissa ja Walesissa), ja "sinulla" tarkoitetaan henkilöä, organisaatiota tai yritystä, joka tekee tilauksen yhtiön kanssa.

Sivustolla näkyvien värivaihtoehtojen väritarkkuus vaihtelee riippuen useista tekijöistä ja ne ovat vain viitteellisiä. Osana jatkuvaa parantamisprosessia BIGBERTHAORIGINAL.FI pidättää oikeuden muuttaa tietoja ja värejä ilman erillistä ilmoitusta. Näin ollen käytettävissä olevat tuotteet voivat poiketa hieman väriltään tai rakenteeltaan BIGBERTHAORIGINAL.FI-sivustolla esitetyistä.

Turvallisuus ja luottamus

Olemme Trusted Shopsin jäsen ja olemme sitoutuneet Trusted Shopsin menettelyohjeisiin. Menettelyohjeiden yksityiskohdat ovat saatavilla osoitteessa http://www.trustedshops.com/tsdocument/TS_QUALITY_CRITERIA_en.pdf

Tekijänoikeus

Kaikki tämän sivuston sisältämä sisältö, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, verkkosivuston suunnittelu, teksti, grafiikka, äänileikkeet, visuaaliset leikkeet, logot, painikkeen kuvakkeet ja niiden valinta ja järjestely ovat BIGBERTHAORIGINAL.FI:n tai sen sisällöntuottajien omaisuutta, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suojaama. Kaikki tällä sivustolla käytetyt ohjelmistot ovat joko BIGBERTHAORIGINAL.FI:n tai sen ohjelmistotoimittajien omaisuutta ja ne ovat Yhdistyneen kuningaskunnan ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suojaamia.

KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN. Käyttöoikeus myönnetään tämän verkkosivuston sähköistä kopiointia ja tulostamista varten tilauksen tekemiseksi sivustolla BIGBERTHAORIGINAL.FI ja tämän sivuston käyttämiseksi vain ostoresurssina. Muiden tämän sivuston materiaalien käyttö, mukaan lukien kopiointi muuhun kuin edellä mainittuun tarkoitukseen, muuttaminen, jakelu, lähettäminen, uudelleenlähettäminen, uudelleen julkaiseminen tai lataaminen ilman BIGBERTHAORIGINAL.FI:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Hyvitykset

Toivomme, että olet erittäin tyytyväinen verkkosivustoltamme ostettuihin tuotteisiin, mutta jos haluat palauttaa tuotteen meille, pyrimme tekemään palauttamisesta mahdollisimman nopeaa ja kätevää.
Asiakkaan asettamat tilaukset eivät ole sitovia yhtiölle tai ne katsotaan hyväksytyiksi, ellei yritys anna kirjallista kuittausta.

Kaikki kirjoitus-, lainaus-, hinnasto- tai kirjallisuusasiakirjojen kirjoitusvirheet tai laiminlyöntivirheet tai laiminlyönnit korjataan ilman yhtiön vastuuta.

Jollei yrityskirjallisuudessa toisin mainita, hinta ei sisällä toimitusta ja säkkituolin täytettä, ja olet velvollinen maksamaan yrityksen määrätyt toimituskulut.
Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa toimitusprosessia ja veloituksia ilman ilmoitusta.

Ellei osapuolten kesken ole kirjallisesti toisin sovittu, maksu erääntyy ja on maksettava tilauksen tekemisen ja hyväksymisen yhteydessä.

Toimitus

Toimitus tapahtuu, kun yritys tai sen liikenteenharjoittaja saapuu yritykselle annettuun osoitteeseen tilausajankohtana. Yhtiö tekee kaiken tarvittavan tavaroiden toimittamiseksi yhtiön määrittelemän ajan kuluessa, mutta tällaiset päivämäärät eivät ole osa sopimusta.
Yhtiö ei voi hyväksyä mitään vastuuta siinä tapauksessa, että tavarat jätetään ohjeiden mukaan ilman läsnäoloasi toimitusaikana.

Jos asiakas ei hyväksy tavaroiden luovutusta toimituksen yhteydessä, yhtiö pidättää itsellään oikeuden yrittää toimittaa tavarat myöhemmin ja laskuttaa sinua ylimääräisestä toimitusmaksusta.
Tavaroiden vaurioitumisen tai menettämisen riski siirtyy asiakkaan vastuulle toimituksen yhteydessä.

Toimituspaikat

Käytämme valtakunnallista kuriiripalvelua tuotteiden toimittamiseksi. Toimitus kestää yleensä 3-4 päivää lähetyspäivästä.
Voimme toimittaa kaikkiin EU-maihin. Epäselvyyden välttämiseksi emme voi toimittaa Sveitsiin tai Norjaan.

Tilauksen tekeminen

Jos haluat tehdä tilauksen, sinun tulee suorittaa 3-vaiheinen prosessi.

Vaihe 1 sisältää henkilökohtaisten tietojen, nimen, sähköpostiosoitteen, toimitus- ja laskutusosoitteiden antamisen.

Vaihe 2 sisältää kentän, johon syötetään mahdollinen alennuskoodi ja valintaruutu postituslistallemme liittymistä varten

Vaiheessa 3 siirryt Mollie verkkosivuille tekemään maksutapahtumasi. Mollie veloittaa summan kortiltasi tässä vaiheessa. Mollie on suojattu palvelin, joka suojaa tietosi.

Vaihe 4 Kun maksu on saatu, Mollie siirtää sinut takaisin verkkosivuillemme. Kiitos-sivu ilmestyy vahvistaen, että maksu on onnistunut, ja sinulle lähetetään tästä myös sähköpostivahvistus.Tukivihjeitä tilauksen tekemiseen

Jos sinulla on ongelmia tilauksen yhteydessä, noudata näyttöön tulevia ohjeita. Jos ongelmia vielä esiintyy, ota yhteyttä toimistoomme, niin sinua autetaan puhelimitse.Asiakaspalvelun ja kassan tukemat kielet.

Tarjoamme puhelintukea vain englanniksi, saksaksi ja ranskaksi tällä hetkellä. Tarjoamme palvelua Suomalainen, saksaksi ja ranskaksi sähköpostitse.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta ne eivät sisällä toimituskuluja, ellei sitä ole mainittu muualla verkkosivuilla.

Vastuuvapauslauseke

BIGBERTHAORIGINAL.FI on ryhtynyt kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin tämän verkkosivuston sisällön valmistelussa, mutta ei anna minkäänlaista takuuta sivuston toiminnasta tai tämän sivuston sisältämistä tiedoista, sisällöstä, materiaaleista tai tuotteista. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa BIGBERTHAORIGINAL.FI ei anna takuita minkään tämän sivuston materiaalien sisältämien tietojen paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. BIGBERTHAORIGINAL.FI pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja saatavuutta koskevia tietoja ilman ennakkoilmoitusta.

BIGBERTHAORIGINAL.FI ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka saattavat aiheutua jonkin tämän verkkosivuston materiaalien käytöstä.
BIGBERTHAORIGINAL.FI ei anna mitään ehtoja tai takuita, ilmaistuja ​​tai epäsuoria (mukaan lukien rajoituksetta takuita laadusta tai käyttötarkoituksesta) liittyen mihinkään tuotteeseen, joka on toimitettu näiden ehtojen mukaisesti. Joka tapauksessa, BIGBERTHAORIGINAL.FI:n ainoa vastuu ja käyttäjän yksinomainen korjaustoimenpide näiden ehtojen mukaisesti toimitettujen viallisten tuotteiden osalta on BIGBERTHAORIGINAL.FI:n suorittama viallisten tuotteiden korvaaminen uusilla tuotteilla.

BIGBERTHAORIGINAL.FI ei ole vastuussa mistään taloudellisista tai rahallisista menetyksistä tai mistään erityisestä, epäsuorasta tai välillisestä menetyksestä tai vahingosta niiden syystä riippumatta.

BIGBERTHAORIGINAL.FI pidättää oikeuden hylätä irtotavaroiden tai arvokkaiden ostosten tilaukset. Yhtiö pidättää myös oikeuden peruuttaa tilaukset, jos tämä todetaan asianmukaiseksi vastaukseksi työntekijöiden, tavarantoimittajien tai ostajan suojelemiseksi.

Mitään BIGBERTHAORIGINAL.FI:n vastuuseen liittyviä ehtoja ei sovelleta vahinkoihin, jotka aiheutuvat BIGBERTHAORIGINAL.FI:n tai sen johtajien, työntekijöiden tai edustajien laiminlyönnistä tai vilpillisistä virheellisistä väitteistä aiheutuneesta kuolemasta tai henkilövahingoista.

Korvaus

Sitoudut korvaamaan ja pitämään BIGBERTHAORIGINAL.FI:n ja sen tytäryhtiöiden, tytäryhtiöiden, toimihenkilöiden, agenttien, rinnakkaisbrändien tai muiden kumppaneiden ja työntekijöiden vahingolliset vahingot kaikista vaatimuksista tai vaateista, mukaan lukien kohtuulliset kolmansien osapuolten asianajajien palkkiot, jotka aiheutuvat sivustolle tai sen kautta lähettämästäsi sisällöstä, sivuston käytöstä, yhteydestä sivustoon, käyttöehtojen rikkomisesta tai toisen henkilön tai yhteisön oikeuksien rikkomisesta.

HTML-linkit

Jotkut tämän verkkosivuston hypertekstit (HTML) johtavat verkkosivustoihin, jotka eivät ole BIGBERTHAORIGINAL.FI:n hallinnassa. Näin ollen BIGBERTHAORIGINAL.FI ei anna mitään esitystä taitakuuta verkkosivujen sisällöstä eikä vastaa millään verkkosivustolla olevasta materiaalista, joka ei ole BIGBERTHAORIGINAL.FI:n hallinnassa.
BIGBERTHAORIGINAL.FI tarjoaa nämä hypertekstilinkit vain mukavuuden vuoksi, ja tällaisten hypertekstilinkkien sisällyttäminen ei tarkoita sitä, että BIGBERTHAORIGINAL.FI on sitoutunut linkitettyyn sivustoon eikä merkitse mitään suhdetta Precision BIGBERTHAORIGINAL.FI:n ja hyperlinkitetyn organisaation tai yksilön välillä.

Sovellettava laki ja lainkäyttövalta

BIGBERTHAORIGINAL.FI ylläpitää ja hallinnoi tätä verkkosivustoa sen toimistoista Englannissa. Emme esitä, että tämän sivuston materiaalit ovat tarkoituksenmukaisia ​​tai käytettävissä muissa paikoissa, ja niiden käyttö alueilta, joissa niiden sisältö on lainvastainen, on kielletty. Asiakkaat, jotka käyttävät tätä verkkosivustoa Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, tekevät niin omalla vastuullaan ja omasta aloitteestaan ​​ja ovat vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta siltä osin kuin paikallisia lakeja sovelletaan.

Kaikkien tämän verkkosivuston sisältämiin ehtoihin ja ehtoihin sovelletaan Englannin lainsäädäntöä. Käyttämällä tätä verkkosivustoa, annat täten yksinomaisen lainkäyttövallan Englannin ja Walesin tuomioistuimissa kaikkien näistä ehdoista aiheutuvien tai niihin liittyvien riitojen ratkaisemiseksi tai tämän verkkosivuston käytön suhteen.

Näitä ehtoja tai mitään niiden osaa ei katsota millään tavoin rajoittavan tai vaikuttavan lakisääteisiin oikeuksiisi Englannin lainsäädännön mukaisesti.

Bean Bags UK / Sitzsäcke / Poufs / Zitzakken / Saccosäcken / Puffs / Sacco / Sækkestole / Bean Bags Ireland / Sedací vaky / Saccosekken / Sitzsäcke Schwiiz| Poufs Suisse / Babzsákok / Pufy Sako / Sedacie vaky / ビーズクッション