s

Tietosuojakäytäntö (incl. Evästekäytäntö)

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Bigberthaoriginal.fi on sitoutunut suojelemaan asiakkaiden yksityisyyttä. Käytä hetki aikaa käydäksesi läpi tämän ilmoituksen, joka kertoo, mitä tietoja me keräämme sinusta, kuinka käytämme niitä ja mitkä ovat oikeutesi. GHS Retail Itd ("Bigberthaoriginal.fi" tai "me") on Bigberthaoriginal.fi in ja siihen yhteydessä olevien sovellusten ("Sivusto") kautta kerättyjen henkilötietojen rekisterinpitäjä.

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

Keräämme henkilötietoja sinusta, kun toimitat niitä meille suoraan ja sivuston käyttösi perusteella. Nämä tiedot voivat sisältää:

  • Tiedot, joita annat meille, kun käytät sivustoamme (esim. nimi, yhteystiedot, tuotearviot);
  • Tilisiirto- ja laskutustiedot, jos teet ostoksia meiltä tai käyttäen sivustoamme (esim. luotto- tai maksukorttitiedot ja toimitustiedot);
  • Tiedot kanssamme käymistäsi keskusteluista (esim. jos otat yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme tai otat meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa);
  • Tiedot, jotka annat meille osallistuessasi kilpailuun tai kyselyyn;
  • Tietoja kerätään automaattisesti käyttämällä evästeitä ja muuta seurantateknologiaa (esim. mitä sivuja olet katsellut ja napsautitko linkkiä jossakin sähköpostipäivityksessämme). Saatamme myös kerätä tietoja laitteesta, jolla käytät sivustoamme; ja
  • Muita sivuston ylläpitämiseen tarvittavia tietoja. Saatamme esimerkiksi käyttää sijaintitietojasi, jos annat meille suostumuksesi.

Mihin käytämme näitä henkilötietoja?

Riippuen siitä, kuinka käytät sivustoamme, kuinka olet meihin yhteydessä ja mitä käyttöoikeuksia annat meille, käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Täyttämään tilauksesi ja varmistamaan, että olet tyytyväinen tilaukseesi.
  • Asiakaspalvelutiimillemme esitettyjen kysymysten ja valitusten hallinnointiin ja niihin vastaamiseen.
  • Sivuston yksilöllistämiseen sinua varten näyttääksemme sinulle sisältöä, jonka selaustoimintojesi perusteella uskomme kiinnostavan sinua eniten.
  • Sivuston parantamiseen ja ylläpitoon ja sivuston käytön valvontaan.
  • Markkinatutkimukseen, esim. voimme ottaa sinuun yhteyttä ja kysyä palautetta tuotteistamme.
  • Markkinointiviestien lähettämiseen sinulle ja kohdistettuun mainonta, jos meillä on suostumuksesi tai tämä on muulla tavoin sallittua.
  • Turvallisuussyistä, tutkiaksemme petoksia ja tarvittaessa suojellaksemme itseämme ja kolmansia osapuolia.
  • Lakisääteisten ja lainsäädännöllisten velvoitteidemme noudattamiseksi.

Käsittelemme henkilötietojesi seuraavien tietosuojalainsäädännön alaisten oikeusperusteiden mukaisesti:

  • Koska käsittely on välttämätöntä, jotta kanssasi voidaan solmia sopimus, tai jotta voidaan suorittaa toimenpiteitä ennen sopimuksen solmimista kanssasi (esim. jos olet tehnyt ostoksen meiltä, käytämme henkilötietojasi maksun käsittelemiseen ja tilauksen suorittamiseen).
  • Koska olemme saaneet suostumuksesi (esim. jos olet ottanut meihin yhteyttä esittääksesi kysymyksen tai olet lisännyt valinnaisia tietoja profiiliisi, tai jos hyväksyt markkinointiviestien vastaanottamisen meiltä).
  • Koska oikeutettuihin intresseihimme sähköisen kaupankäynnin tarjoajana kuuluu palveluidemme ylläpitäminen ja edistäminen. Pyrimme aina ymmärtämään paremmin asiakkaitamme voidaksemme tarjota parhaat tuotteet ja parhaan asiakaskokemuksen. Käytämme tietoja sinusta räätälöidäksemme sitä, kuinka sivusto näkyy sinulle, tehdäksemme sivustosta mielenkiintoisemman ja merkityksellisemmän näkyvillä olevien tuotteiden ja tarjousten osalta.

Markkinointi

Meistä on mukavaa olla yhteydessä asiakkaisiimme, ja siksi, riippuen markkinointimieltymyksistäsi, saatamme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä sähköpostitse. Jotkin näistä viesteistä saattavat olla sinua varten räätälöityjä, perustuen aiempaan selaus- ja ostotoimintaasi ja muihin hallussamme oleviin tietoihin sinusta.

Jos et enää halua vastaanottaa markkinointiviestintää meiltä (tai haluat vastaanottaa niitä uudelleen!), voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä (yhteystiedot alla) tai klikkaamalla "peruuta tilaus"-linkkiä missä tahansa sähköpostissa. Jos peruutat markkinointiviestinnän, ota huomioon, että voimme silti ottaa sinuun yhteyttä palveluviesteillä silloin tällöin (esim. tilaus- ja toimitusvahvistukset sekä tiedot laillisista oikeuksistasi).

Voit myös nähdä sivustomme mainoksia kolmannen osapuolen verkkosivustoilla, mukaan lukien sosiaalisessa mediassa. Nämä mainokset voidaan räätälöidä sinua varten evästeiden avulla (jotka seuraavat verkon käyttöäsi, jotta voimme tarjota mainoksia asiakkaille, jotka ovat käyneet sivustollamme "uudelleenkohdistamalla"). Jos näet mainoksen sosiaalisessa mediassa, tämä voi johtua siitä, että olemme ottaneet sosiaalisen verkoston näyttämään mainoksia asiakkaillemme tai käyttäjille, jotka vastaavat asiakkaidemme väestötietoprofiilia. Jos et halua enää nähdä räätälöityjä mainoksia, voit muuttaa eväste- ja tietosuoja-asetuksia selaimestasi ja näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 

Lisäksi voit poistua joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen tilauksenperumisportaalia osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

 

Keiden kanssa jaamme nämä henkilötiedot?

Jaamme asiakkaidemme henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa seuraavissa tilanteissa:

  • Muiden yritysryhmäämme kuuluvien yritysten kanssa, kuten sivuston ylläpitoa varten on tarpeen.
  • Toimittajiemme ja alaisuudessamme työskentelevien palveluntarjoajien, esim. maksunkäsittelijöiden ja toimitusyritysten, kanssa.
  • Ammatti- ja lakiasiainneuvonantajiemme kanssa.
  • Petosten torjuntaa ja havaitsemista harjoittavien kolmansien osapuolten kanssa.
  • Lainvalvontaviranomaisten tai muiden viranomaisten kanssa, esimerkiksi ilmoittaessamme petoksesta tai vastauksena lailliseen pyyntöön.
  • Siinä tapauksessa, että myisimme liikeomaisuutta, asiakkaidemme henkilötietoja saatetaan luovuttaa mahdolliselle ostajalle. Tällaisessa tapauksessa tulemme kohtuullisesti varmistamaan, että ostaja sitoutuu tämän tietosuojakäytännön ehtoihin.
  • Muulla tavoin, jos meillä on sinun suostumuksesi tai meillä on muulla tavoin laillinen oikeus tehdä niin.

Varastointi ja säilytys

Käytämme palveluntarjoajia ympäri maailmaa. Tämän seurauksena henkilötietojasi voidaan käsitellä myös Euroopan ulkopuolisissa maissa, myös maissa, joissa sinulla saattaa olla vähemmän laillisia oikeuksia tietoihisi liittyen kuin paikallisen lainsäädännön mukaan. Jos siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, varmistamme sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti, että yksityisyydensuojaasi suojataan riittävästi asianmukaisilla suojatoimilla, erityisesti EU:n tavanomaisilla sopimuslausekkeilla.  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja näistä suojatoimista.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen edellä kuvattuja tarkoituksia varten, joten tämä aika vaihtelee riippuen siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme. Jos esimerkiksi olet tehnyt meiltä ostoksen, säilytämme tiedot ostoksestasi laskutusta, verotusta ja takuuta varten tarvittavan ajanjakson ajan. Saatamme myös pitää kirjaa kanssasi vaihtamistamme viesteistä (esimerkiksi jos olet tehnyt valituksen tuotteesta) niin kauan kuin on välttämätöntä meidän suojelemiseksi oikeudellisilta vaatimuksilta. Kun meillä ei enää ole tarvetta säilyttää tietojasi, poistamme ne. Huomaa, että jos olet perunut markkinointiviestintätilauksesi, pidämme kirjaa sähköpostiosoitteestasi varmistaaksemme, ettemme enää lähetä sinulle markkinointisähköpostia tulevaisuudessa.

Turvallisuus

Tämä sivusto varmistaa, että tiedot salataan, kun poistut sivustolta. Tämä prosessi sisältää tietojen tai datan muuntamisen koodiksi, jotta estetään tietojen luvaton käyttö. Tämä sivusto noudattaa tätä prosessia ja käyttää turvallisia menetelmiä varmistamaan kaikkien luotto- ja maksukorttitapahtumien suojaamisen. Salausmenetelmiä, kuten SSL:ää, käytetään suojaamaan käyttäjien tietoja, kun niitä siirretään tälle sivustolle tai sivustolta muualle suojatun tietoliikennekanavan kautta.

Vaikka teemme kaiken voitavamme sen varmistamiseksi, että henkilökohtaisia ​​tietojasi suojellaan aina sivustoltamme, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen tietojen turvallisuutta ja eheyttä.

Lapset

Sivustomme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille, eikä alle 18-vuotiaiden tule käyttää sitä. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiaista lapsista.

Evästeet

Sivustomme käyttävät evästeitä ja vastaavaa teknologiaa voidaksemme tarjota tiettyjä sivuston toimintoja, ymmärtääksemme ja mitataksemme sen suorituskykyä sekä kohdennetun mainonnan toimittamista varten. Katso evästekäytäntömme saadaksesi lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja siitä, kuinka voit muuttaa evästeasetuksiasi.

 

Oikeutesi

 

Sinulla on tiettyjä henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, mukaan lukien oikeus käyttää, siirtää ja korjata henkilötietojasi ja pyytää niiden poistamista.

Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä tiettyihin tarkoituksiin, mukaan lukien markkinoinnin lähettämiseen. Katso kohta "Markkinointi" edeltä saadaksesi lisää tietoa siitä, kuinka voit jättäytyä pois mainonnan parista.

Me noudatamme kaikkia pyyntöjä, jotka koskevat oikeuksiesi toteuttamista sovellettavan lain mukaisesti. Huomaa kuitenkin, että näihin oikeuksiin liittyy useita rajoituksia, ja voi olla tilanteita, joissa emme voi noudattaa pyyntöäsi. Jos haluat esittää henkilö​​tietojasi koskevia pyyntöjä tai jos sinulla on kysyttävää tai huolta henkilötiedoistasi, ota yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojasta vastaavaan valvontaviranomaiseen.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää mistä tahansa tietosuojakäytäntömme osa-alueesta, ota yhteyttä meihin alla olevien yhteystietojen kautta:

Puhelin: +44 161 796 7111

Sähköposti: sales@bigberthaoriginal.com

Osoite: Customer Services, GHS Retail, Unit 2 Albert Close Trading Estate, Moss Lane, M45 8EH, UK

Viimeksi päivitetty 15.5.18

 

Evästeet

Keräämme tietoja asiakkaistamme palvelimen lokeilla, evästeillä, tilauslomakkeilla ja kilpailuilla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan tietokoneellesi niiltä verkkosivuilta, joilla vierailet. Niitä käytetään laajalti, jotta sivustot toimisivat, tai jotta ne toimisivat tehokkaammin, sekä antaaman tietoa sivuston omistajille. Tällä tavalla kerätyillä tiedoilla voidaan tunnistaa sinut, ellet muokkaa selaimen asetuksia. Mikään evästeistämme ei tallenna luotto- tai maksukorttitietoja eikä salasanatietoja.

Alla olevissa taulukoissa kuvataan käyttämämme evästeet ja niiden käyttötarkoitus.

Ehdottomasti tarpeen / Toiminnallisuus

Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit liikkua verkkosivustolla ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten sivuston suojattuja alueita. Ilman näitä evästeitä ei voida tarjota pyytämiäsi palveluita, kuten ostoskoreja tai sähköistä laskutusta.

Checkout, Checkout_token, tracked_start_checkout, remember_me, _shopify_y, _orig_referrer, secure_customer_sig, _landing_page, _y, _s, _shopify_s, _shopify_fs, _shopify_sa_p, bk_abtest_last_changed_time, distinct_id, _shopify_ga, cart, cart_sig, _uetsid, bk_cart, cart_ts, _secure_session_id, _shopify_sa_t

Nämä evästeet on rakennettu osaksi shopify-pohjaa ja ne ovat tarpeen, jotta se toimisi.

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt sen, että voimme asettaa tämän tyyppisiä evästeitä laitteellesi.

 

Kohdistus- ja mainosevästeet

Näitä evästeitä käytetään tarjoamaan mainoksia, jotka ovat sinun ja mielenkiinnonkohteidesi kannalta relevantimpia. Niitä käytetään myös rajoittamaan sitä, kuinka monta kertaa näet mainoksen, sekä auttamaan mainoskampanjan tehokkuden mittaamisessa. Ne luvallamme mainosverkostojen tai yhteistyökumppaneiden kautta. Ne muistavat, että olet vieraillut verkkosivustolla ja että nämä tiedot jaetaan muiden organisaatioiden, kuten mainostajien, kanssa. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt sen, että voimme asettaa tämän tyyppisiä evästeitä laitteellesi. Jos haluat poistaa jonkin näistä evästeistä, katso lisätietoja alla olevasta taulukosta ja alla olevasta osiosta "Evästeen rajoittaminen tai estäminen".

_gat, _gid,  _ga, doubleclick, getclicky, sdk-cdn.beeketing.com, facebook.com, bing.com,

 

Evästeiden rajoittaminen tai estäminen

Jos haluat rajoittaa tai estää verkkosivustossamme tai muulla verkkosivustolla asetetut evästeet, voit tehdä tämän selaimen asetusten kautta. Selaimen "Ohje"-toiminnon pitäisi kertoa, kuinka tämä tapahtuu. Lisätietoja evästeistä, kuten kuinka voit nähdä, mitä evästeitä on asetettu ja kuinka voit hallita ja poistaa niitä, on osoitteessa www.allaboutcookies.org.

Voit myös käydä,

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Lisäksi voit poistua joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen tilauksenperumisportaalia osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

Saatat myös haluta käydä osoitteessa www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices saadaksesi lisätietoja laitteellasi olevista evästeistä, jotka muut yritykset ovat asettaneet, ja halutessasi poistaa ne käytöstä.

Jos kuitenkin käytät selainasetuksiasu estämään kaikki evästeet (mukaan lukien ehdottoman välttämättömät evästeet), et välttämättä pääse käyttämään kaikkia sivustomme osia. Ellet ole säätänyt selaimen asetuksia niin, että selain kieltäytyy evästeistä, järjestelmä lähettää evästeet heti, kun vierailet sivustollamme.

Tämän käytännön sisältö on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi ja yleiseen käyttöön. Nämä evästeet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Hyväksyt, että nämä tiedot voivat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä, ja ne voivat muuttua, ja voimme nimenomaisesti sulkea vastuun tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimissa rajoissa.