Toimitusmahdollisuudet– Big Bertha Original FI
Ilmainen Toimitus - Alennuskoodilla ORIGINAL5 Ilmainen Toimitus - Alennuskoodilla ORIGINAL5

Toimitusmahdollisuudet

Kaikki tilaukset toimitetaan Hermes(Postnord)- tai DPD-kuriirien kautta:

Käytämme kuriiripalveluita, jotka tarjoavat parhaan viestinnän ja palvelun toimituksellesi.

Pakkauksen seuranta, 

www.dpd.fi (jos seuranta alkaa numerolla 1597 tai 680)

SEURAA TILAUSTASI

 

Saapuminen & asennus:

Monet säkkituoleistamme ovat liian suuria toimitettavaksi täytettyinä. Tämä johtuu siitä, että ne ovat kuljetusyhtiön enimmäiskokoa suurempia. Jos ne saapuvat täyttämättömänä, avaa ulompi laatikko varovasti ja poista päällinen ja täyte laatikosta. Lue ohjeet ohjelehtisestä. Täyttäminen on yksinkertaista, ja kaksi se kestää vain muutaman minuutin 2 henkilöltä.

Kun olet täyttänyt säkkituolin, säilytä pakkaus jonkin aikaa. Suosittelemme tätä, koska jos päätät palauttaa tuotteen jostain syystä, saatat tarvita näitä laatikoita uudelleen, jotta säkkituoli voidaan palauttaa. 

 

Toimitusmahdollisuudet ja rajoitukset:

Toimitus  - Toimitus kestää enintään 7 päivää

Yritämme toimittaa kaikki tuotteet mahdollisimman nopeasti, mutta toimitus voi kestää jopa 7 päivää koska monet tuotteet valmistetaan tilauksesta. Jos tarvitset tuotteen pikaisesti, käytä pikatoimitusvaihtoehtoa.  

**Huomaa, että arkipäivät ovat maanantaista perjantaihin. Esimerkiksi perjantai-iltana lähetetyt pikalähetykset lähtevät maanantaina toimitettavaksi keskiviikkona tai torstaina.

**Määräaika on klo 12.

 

Mitä tapahtuu, jos missaan toimituksen?

Jos missaat toimituksen, kuriiri jättää viestin ja yrittää toimittaa paketin uudestaan ​seuraavana päivänä. Jos missaat toisen toimituksen, sinua pyydetään noutamaan tuote määrätystä paikasta. Jos et ole yhteydessä kuljetusyhtiöön, tuote palautetaan varastoomme 10 päivän kuluttua.

Kun tuote palautetaan varastomme,   15 € palautusmaksu veloitetaan pakkausta kohden.

 

 

Toimitusrajoitukset:

Toimitamme myös maitse. (Toimitamme myös useisiin muihin Euroopan maihin paikallisten verkkosivustojen kautta. Katso verkkosivustomme alatunnisteesta luettelo kansainvälistä verkkosivustoista). Jos tilaus lähetetään toimitettavaksi jompaankumpaan näistä paikoista, otamme sinuun yhteyttä keskustellaksemme mahdollisuudesta järjestää toimituksesi uudelleen kelvolliseen postinumeroon. Jos tämä ei ole mahdollista, järjestämme palautuksen välittömästi.*